Wammes houdt van tekenen. Wammes tekent al sinds hij een potlood kon vasthouden en hij is daar nooit meer mee opgehouden. Het begon met van alles uit het hoofd tekenen omdat dit gewoon leuk is. Zo begint ieder kind en bij ieder kind komt er een tijd dat leuk niet meer genoeg is. Vanaf dat moment moet een tekening ook mooi zijn of ergens op lijken. Dat lukt niet bij iedereen en zo haken velen af. Zonde, want tekenen is een aangename bezigheid die met een beetje extra aandacht goed te leren is. Wammes haakte niet af en heeft er zijn vak van gemaakt.

Hij leert het al jaren aan kinders in het voortgezet onderwijs én hij maakt de fraaiste creaties in opdracht. (Misschien, wellicht, misschien gaan we in de toekomst ook tekenlessen aanbieden. We houden u op de hoogte...)

Geboortekaartenwerk

Je energie mogen stoppen in het ontwerp van een passende geboortekaart, is altijd een klein feestje. De ontwerper van de kaart wordt een beetje deelgenoot en dat proces is mooi om mee te maken. Zo zien wij het tenminste. Eerst gaat u rustig met ons verzinnen wat u precies wilt. Of u heeft al een idee, dat kan en mag natuurlijk ook. Daarna broeden op het idee, schetsen en gezamenlijk naar de schetsen kijken. Zo nodig gaat Wammes nog meer schetsen tot er een ontwerp ligt dat naar uw zin is. Uw aankomende spruit verdient de mooiste geboortekaart. Wij kunnen die leveren compleet met tekst. Dat kan een gedicht zijn of gewoon de juiste woorden. U kunt kiezen of u alleen ons ontwerp afneemt en zelf naar de drukker gaat of u laat ons dat doen.

Hieronder enkele voorbeelden:

De eerste blije en papa en mama hebben zich al laten horen. Lees hier.

Hieronder ons jongste ontwerp van een geboortekaart. Een andere blije papa en mama wilden ook weer gewoon een kaart van de Sfeerindustrie. Moeder en kind maken het goed.

 

Illustratiewerk

Een muis doet een dutje tegen een steen. Hij hoort iets kraken...De steen blijkt een ei te zijn. Dan staat hij oog in oog met een drakenjonkie. Muis gaat hem helpen zijn moeder te vinden. Het verhaal: "Draakje en Muis, vreemde vrienden," is geschreven door Loers. Voor dit alleraardigste voorleesboek heeft Wammes de illustraties verzorgd. Er zijn nog exemplaren van de eerste druk voorradig. Neem contact met ons op, hoest € 14,95 op (ex. evt. verzendkosten) en uw (klein)kinderen kunnen van dit verhaal gaan genieten.

 

Wisselwerk

Recentelijk hebben we een logo geleverd aan: Wisselkind, creative coaching . Het logo is eerst met de hand ontworpen en ouderwetsch met pen en Oost-Indische inkt getekend. Vervolgens gedigitaliseerd en uitgewerkt in diverse varianten.

 

Strip- en cartoonwerk

Het is logisch dat wij deze tak van tekenwerk kunnen aanbieden. Wammes houdt van tekenen én verhalen vertellen. Daarom werd het stripverhaal een van de eerste disciplines waar hij zich vergaand op ging toeleggen. De stap van het beeldverhaal naar de cartoon of spotprent was dan ook niet groot. Een goede cartoon trekt de aandacht en een eenvoudig doch krachtig stripfiguurtje kan een prima mascotte zijn voor uw bedrijf.

 

Voor nog meer mooi werk...

Nog een paar nachtjes slapen...

 

 

De Sfeerindustrie © 2023 alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Algemene voorwaarden