Behandel een goed stuk hout met respect en het laat zich bewerken tot iets moois. U kunt bijvoorbeeld talloze plastic toilethouders kopen bij een gemiddelde stortwinkel. U kunt er ook een exclusief bij ons laten ontwerpen. Vervolgens maken wij uw eigen unieke toiletrolhouder in hout. Of een broodplank, een schaakspel, de ultieme naamplaat naast de voordeur, of?...Altijd ambachtelijk en gegarandeerd uniek.

 

Keltisch toiletwerk

Over unieke toiletrolhouders gesproken: deze is geinspireerd op de Keltische triquetra of drieknoop. Aan ons logo en diverse producten op deze site is wellicht te zien dat wij van Keltisch knoopwerk houden. Deze oeroude decoratieve traditie leent zich uitstekend voor houtsnijden. De houder is gemaakt uit Amerikaans eiken en afgewerkt met parketlak.

 

Stampwerk

Pijproken is meer dan wat haaltjes nemen van smeulende tabak. Het is een ritueel op zich. (En iets dat wij eerder zouden aanmoedigen dan kettingpaffen over je longen. Dat terzijde.) Een onmisbaar stuk gereedschap hiervoor is de pijpstamper. Deze is uitgesneden uit een tak berkenhout en met een brandpen voorzien van Keltisch/Noorse decoraties. Dit is overigens voor een pijpstamper een behoorlijk grote. Deze klant vindt dat juist handig in gebruik. Voor de volgende pijproker die zich bij ons meldt: geef het formaat aan en wij maken!

 

Feliciteerwerk

Een originele manier om een bruidspaar te feliciteren. Deze plaquette is uitgesneden in eikenhout en geaccentueerd met de brandpen. Het formaat past goed in een A5 enveloppe met bubbels er in en is dus makkelijk te verzenden. Dit werkt ook goed voor feliciteren met de geboorte van een kind, een jubileum etc etc etc etc etc....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De Sfeerindustrie © 2023 alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Algemene voorwaarden